Der er mange gode grunde til at vælge genbrugsgenstande til din moderne indretning, f.eks. charme, karakter og unikhed!
Se nyhedsbrevet online her!
 
Kære læser
Ud over at minde dig om at vi har weekend åbent i denne weekend (Lørdag og søndag fra 11-15), så vil jeg gerne hylde fordelene ved genbrug i boligindretning både ude og inde.

Genbrug: En vigtig del af moderne boligindretning

Genbrug er blevet en vigtig del af moderne boligindretning. Genbrugte genstande kan tilføje charme, karakter og unikhed til dine omgivelser. Gamle møbler, vintage dekorative genstande og genbrugte materialer kan skabe en æstetik, der skiller sig ud og udtrykker din personlige stil. - Ved at vælge genbrug kan du skabe et hjem, der fortæller en historie og er fyldt med sjæl.
 
Læs videre for at opdage, hvordan genbrug kan berige dit hjem og udeliv, samtidig med at det bidrager til en mere bæredygtig fremtid.
Orrefors Fuga skål i blå glas
Eksempel på genbrug: Smukke Orrefors blå Fuga jubilæums glasskåle 1998 | Før: DKK 795,00, Nu DKK 149,00

En tak til bæredygtige tænkere

Vi ønsker at takke alle jer, der har omfavnet bæredygtighed og gjort det populært at købe gamle ting. Ved at vælge genbrugte genstande bidrager I til at reducere affaldsmængden og ressourceforbruget. Jeres bevidste valg har skabt en kultur, hvor genbrug er blevet en vigtig del af boligindretning. I har vist, at det er muligt at skabe smukke, stilfulde og bæredygtige hjem uden at gå på kompromis med kvaliteten eller æstetikken.
 
Kæmpe tak til jer, der er begyndt at tænke bæredygtigt og har gjort det så populært at købe gamle ting. Vi elsker at høre jeres historier og se billeder af jeres hjem indrettet med smukke (og til tider innovativt brugte) grenbrugsfund!
1976 Royal Copenhagen stort årskrus
Eksempel på genbrug: 1976 Royal Copenhagen stort årskrus | DKK 295,00

Fordelene ved genbrug:

Udover at tilføje unikhed til dit hjem og udeliv, har genbrug mange andre fordele. Ved at genbruge genstande reducerer du behovet for ny produktion, hvilket sparer ressourcer og minimerer affaldet. Genbrugte genstande har ofte en høj kvalitet og kan være mere holdbare end moderne produkter, hvilket giver dig mere værdi for pengene. Derudover kan du med genbrug skabe et personligt og karakterfuldt hjem, der skiller sig ud fra massen.

Vi vil gerne opfordre dig til at fortsætte med at tænke bæredygtigt og omfavne genbrug i din boligindretning. Lad os sammen fortsætte med at skabe smukke og bæredygtige rum, der udstråler karakter, historie og omtanke for vores miljø. Vi er taknemmelige for jeres engagement og håber, at I vil inspirere endnu flere til at omfavne genbrugens fordele!

Tvivler du stadig lidt på genbrugs-trenden? - Læs med her!
Værker af Ivan Weiss
Ivan Weiss fajance bordfad | Før: DKK 885,00, Nu DKK 795,00
Ivan Weiss stentøjsvase | DKK 795,00
KÆMPE Stort Øl Krus, Royal Copenhagens 200 års jubilæumskrus 1775-1975, Royal Copenhagen
Royal Copenhagens 200 års jubilæumskrus | Før: DKK 600,00, Nu DKK 295,00
Rørstrand blomsterplaquetter - Spar op til 50 %
Rørstrand landskabsplaquetter | DKK 25,00 - 99,00
Hvid Riflet, Te kop UDEN underkop, indhold 18 cl., Royal Copenhagen
Restlager/Genbrug: Hvid Riflet, Tekop UDEN underkop | Før: DKK 183,00, Nu DKK 95,00
Restlager/Genbrug: Hvid underkop / tallerken med stelmønster som Mågestel | Før: DKK 79,00, Nu DKK 49,00

Weekend åben: Glæd dig til d. 3. & 4. juni!

Vores fysiske butik har åbent i weekenden den 3. og 4. juni 2023, hvor du kan udforske vores smukke figurer, platter, lampeskærme og meget mere til boligindretning.
 
Også vores tilbudsrum er åbent, hvor du kan finde skarpe priser på alt fra stel til lampeskærme og alt imellem. Vi tilbyder virkelig gode tilbudspriser!
 
Besøg os på vores domicil i Odense den 3. og 4. juni fra kl. 11 til 15 - Vi glæder os til at se dig!
Se vores åbningstider her
 
 
Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev. Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
De bedste hilsner
 
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
 
  Link til Facebook-side   Link til Instagram-profil   Link til YouTube-profil   Link til Pinterest-profil  
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS og PostNord. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark. Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark
Åbningstider

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo