Rengøring af prismer, spejle og glasruder kan være rigtig besværligt! - Vi hjælper dig med dette simple trick!
Se nyhedsbrevet online her!
 
Kære læser
Måske kender du det. - Den dejlige forårssol spreder lys og varme i hjemmet og pludselig ser du det! Vinduerne, spejlene, prismerne, spejlbakkerne, samt andre glasoverflader rundt om i dit hjem, trænger til at blive pudset.

Gør forårsrengøringen nem!

Med krystalrens på spray kan du nemt og skånsomt gøre dine glasflader og glaspynt rent. Indholdet i rengøringssprayen er nænsom ikke bare for dine smukke ting, men også for miljøet.
 
Du skader hverken metallet, forgyldte overflader, glas, prismer eller krystaller, samtidig med, at du vælger en bæredygtig løsning, som giver et flot resultat!
Find rengøringssprayen her
Krystal-lysekrone Rengøringsspray
Før: DKK 120,00
Nu: DKK 79,00

Trin-for-trin: Sådan rengører du din krystallysekrone

Det kan næsten ikke blive nemmere, med denne rengøringsspray. Følg blot de 5 trin her nedenfor:
  1. Dæk overfladen under lysekronen af, så rensevæsken ikke drypper ned på overfladen under.
  2. Dæk fatningerne til, så der ikke kommer væske deri.
  3. Spray rigelig med rensevæske på din lysekrone og lad det lufttørre. Sprayen skal sprayes på fra ca. 20 centimeters afstand.
  4. Hvis der er eventuelle væskeansamlinger kan disse suges op med køkkenrulle.
  5. Gentag eventuelt behandlingen på svært tilsmudsede overflader.

Husk at slå strømmen fra din lysekrone inden brug af spray.

Rengøring af andre glasoverflader er også mulig!

Sprayen er absolut ikke kun en krystalrens og en prismerens! Den kan også bruges til andre former for prismelamper, spejle, glasruder, osv. Du kan altid tage udgangspunkt i ovenstående trin-for-trin guide, når du rengører med denne spray!
Find rengøringssprayen her
Glas og krystal vaser og krukker - Spar op til 50 %

Tips og tricks til rensning af dit sølvtøj og andre metaller

Hvis du først går i gang med forårsrengøringen, kommer du nok også forbi dit sølvtøj og andre metaller, såsom lysestager, mv.
 
Metaller angribes af den ilt, som omgiver os og det er det, som giver den grimme overflade, der fører til behovet for pudsning. Der dannes et lag af metaloxider på overfladen af metallet, hvor ilten og metallet går i forbindelse med hinanden.
 
På vores hjemmeside finder du en masse guides, herunder en med nogle gode råd til at gøre dit sølvtøj, messing, kobber og bronze pænt, så det gør sig godt på bordet og i hjemmet.
Få gode råd til at rengøre sølvtøj, kobber, bronze og messing

LONES TIP:

Hvide- og blåmalede underglasursstel tåler opvaskemaskine vask!

Generelt kan det siges, at størstedelen af de hvide- og blåmalede stel med underglasur dekoration og indglasur f.eks. Hvid Riflet, Musselmalet, Blå Blomst, Empire, H. C. Andersen stellet osv. tåler at blive vasket af i opvaskemaskinen, dog undtaget stel med metalkanter (f.eks. guldkanter) og metal/guld dekorationer. Det gælder også fajance (fx. Blåkant) som også uden problemer kan sættes i opvaskemaskine.
 
Også juleplatterne fra Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl og Desiree er underglasur-dekorerede og kan derfor sagtens vaskes i opvaskemaskinen uden problemer!
 
Er dit stel eller platte derimod med en overglasurdekoration (fx. Flora Danica) eller har dekorationer i guld, sølv eller andet metal, anbefaler vi dig at vaske dem i hånden, medmindre brochuren opfordrer til andet.
Læs mere og pas på dit porcelæn med få gode råd fra DPH!
Kan dit porcelæn tåle maskinopvask og microbølgeovn?

Weekend åben: Glæd dig til d. 6. & 7. maj!

Vores fysiske butik har åbent i weekenden den 6. og 7. maj 2023, hvor du kan udforske vores smukke figurer, platter, lampeskærme og meget mere til boligindretning.
 
Også vores tilbudsrum er åbent, hvor du kan finde skarpe priser på alt fra stel til lampeskærme og alt imellem. Vi tilbyder virkelig gode tilbudspriser!
 
Besøg os på vores domicil i Odense den 6. og 7. maj fra kl. 11 til 15 - Vi glæder os til at se dig!
Se vores åbningstider her
 
 
Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev. Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
De bedste hilsner
 
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
 
  Link til Facebook-side   Link til Instagram-profil   Link til YouTube-profil   Link til Pinterest-profil  
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS og PostNord. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark. Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark
Åbningstider

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo