"Det er for vildt så meget guld, der gemmer sig her!" udbrød Susanne
Se nyhedsbrevet i din browser
Hej læser
 
Hvis du har været på besøg i vores fysiske butik i Odense de seneste par uger, er du blevet mødt af masser af rod. Sammen med den anerkendte og meget dygtige dekoratør Susanne, fra Ragus & Co. har vores butik nemlig gennemgået en kæmpe re-dekorering!

Det er for vildt så meget guld, der gemmer sig her!

Igen og igen udbrød Susanne, når hun gik rundt i butikken for at udvælge de varer, der skulle bruges i vores nye tema områder "Det er for vildt så meget guld, der gemmer sig her".
 
Du kan finde de mange skatte allerede denne weekend, hvor vi har åbent både lørdag d. 4. og søndag 5. marts fra kl. 11 til 15!
Find vores åbningstider her!

Nogen gange skal man bare starte med at fjerne alt...

Det kan nogen gange være en god ide, at tage alt ud af et rum, og så starte forfra på indretningen. - Det var lige netop det vi gjorde. Når du så sætter tingene tilbage, så vær kritisk i forhold til om det "larmer" eller gør noget godt for rummet, og energien der.

Lyse farver, møbler på plads og dygtige folk med højt humør

Vi har ryddet ud, malet og flyttet rundt, så du nu lettere får øje på de helt unikke ting. - Alt sammen inspireret af skandinavisk retro og med særligt fokus på tidens trends, det blåmalede, samt på genbrugsguld og det der kan få genbrugsguld til at skinne endnu mere.

Så begynder detaljearbejdet

Når først de store linjer er sat, og du har styr på, hvor de store møbler skal stå og hvad dit tema skal være, så skal du overveje belysning, væg dekoration, tæpper, osv., og så kommer det    k e d e l i g e     der skal også være styr på ledningerne, så der kan komme lys i lamperne, der skal pudses, poleres, støves af og naturligvis også støvsuges.

Det smukke resultat

Tit kan det være en god ide at indrette efter et tema. - Fx. som her hvor du finder et nyt område med Skandinavisk stil, hvor der er leget med temaet sø, hav og strand, og et andet område med 70er stil og masser af retro fund. 

Weekendåbent - Kom og se forvandlingen med egne øjne!

Kom forbi vores butik d. 4. og 5. marts fra kl. 11 til 15, se vores nyindrettet butik og finde mange spændende varer, nye som gamle!
 
Lad os hjælpe dig med at finde lige det du mangler for at gøre dit hjem endnu mere harmonisk og smukt! Som altid kan du finde en række smukke figurer, skønne platter, lampeskærme og meget andet til boligindretningen, samt en masse gode tilbud. - Og tilbudsrummet er naturligvis også åbent!
Find vores åbningstider her!

Psst... - Tilbudsrummet har også fået en omgang (og en masse nye, spændende varer)!

Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev og vi glæder os til at se dig i butikken til en skøn weekend.
 
Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
Vi ønsker dig en dejlig dag.
 
De bedste hilsner
 
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
  Link til Facebook-side   Link til Instagram-profil   Link til YouTube-profil   Link til Pinterest-profil  
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark.Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark
Åbningstider

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo