Stort velkommen til samleartiklerne 2023!
Se nyhedsbrevet i din browser
Hej læser
 
Der er mange skønne ting ved årskiftet, men en af mine favortitter er ankomsten af nye samleartikler fra Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl!

Stort velkommen til samleartiklerne 2023!

Lige som i 2021 og 2022 er juledråberne og juleklokkerne udgået. I stedet har vi fået et flot juleornament, som i 2021 var en mejse, i 2022 en mus og i 2023 et pindsvin.
 
Den fine julekop udgik i 2019, men som en NYHED i 2022 fik vi en en super fin termokop, og i 2023 er der udgivet endnu en, som er inspireret af den årlige juleplatte.
 
En ting er dog stadig den samme, og det er juleplatterne fra Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl, som vi fortsat har.
Se alle samlerartiklerne 2023 her
Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl samlerartikler 2023

Royal Copenhagen 2023

Motivet på årets juleplatte 2023 fra Royal Copenhagen forestiller en flok får, der går gennem en dansk skov. Derfor er den tilhørende årsfigur 2023 da også et lille lam, der leger i sneen. Motivet på årets juleplatte, samt årsfiguren er skabt af Allan Therkelsen.
 
Juleornamentet 2023 følger ligeledes temaet med den danske skov og er af et yndigt lille pindsvin krøllet sammen i en klynge af grene. Som det også har gjort de sidste par år, matcher de dybe blå nuancer dem på den årlige juleplatte.
 
Royal Copenhagen fortsætter med at udgive en lille juleplaquette og i år er motivet inspireret af bagning, her især honningkager, og familie. Motivet fra juleplaquetten er af Dag Samsund.
 
Sidst, men ikke mindst, har Royal Copenhagen igen i år udgivet et charmerende samleartikelsæt i form af en termokop og tallerken, designet til at omfavne hyggen i højtiden. Termokoppen kan også fåes uden underkop.
Juletid i skoven, 2023, Royal Copenhagen Juleplatte
Royal Copenhagen årsfigur 2023, Lam
2023 Royal Copenhagen Termokop/termokrus 26cl.
Royal Copenhagen ornament 2023, Pindsvin
2023 Royal Copenhagen Termokop med underkop 26cl.
2023 Juleplaquette, Julebag, Royal Copenhagen

Bing & Grøndahl 2023

Motivet på B&G juleplatten fra 2023 er af et af Danmarks mest betydningsfulde monumenter, nemlig Roskilde Domkirke. Juleplatten er i år designet af Dag Samsund.
 
Bing & Grøndahls mors dags platte 2023 har motiv af et mor-dovendyr og hendes baby, der symboliserer det ubrydelige bånd mellem mor og barn. Årets mors dag platte blev designet af Allan Therkelsen.
 
Årets barnetsdag platte 2023 har et motiv kaldet Gartnerens lille hjælper, der forestiller et barn, der planter et træ med en hvalp. Barnetsdag platten er formentlig designet af Sven Vestergaard.
Jul i Roskilde 2023, Bing & Grøndahl Juleplatte
Dovendyr med unge 2023, Bing & Grøndahl Mors dag platte
2023 Bing & Grøndahl, Barnets dag platte

Velkommen tilbage til engle-orkesteret

I 2023 genintroducerer Royal Copenhagen deres engle-orkester, som oprindeligt blev lanceret i 1955 i rent hvidt porcelæn. De fem figurer er nu designet i douche blå nederdele og gulddetaljer. Smykkerne kan bruges stående eller hængende i snoren, der følger med.
Royal Copenhagen Orkester 2023
Se alle samlerartiklerne 2023 her
Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev. Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
Vi ønsker dig en dejlig dag.
 
De bedste hilsner
 
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
  Link til Facebook-side   Link til Instagram-profil   Link til YouTube-profil   Link til Pinterest-profil  
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark.Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark
Åbningstider