Mere populært end nogensinde før...
Se nyhedsbrevet i din browser
Hej læser
 
Det er ikke nyt, men vildt moderne og nutidigt.
 
Salget af vintage brugskunst og retro design er meget populært, og tro mig, i vores gemmer, ligger der så meget genbrugsguld. – Jeg vil i de næste uger tage dig med på en guidet tur rundt i vores helt egen Aladdins hule.
 
Vi havde 50 år jubilæum sidste år, og har i alle årerne handlet med glas og porcelæn. Min far startede, som nogen allerede ved, med at handle med juleplatter i 1972, men siden har det udviklet sig i alle retninger.

Et besøg værd

Jeg har her samlet nogle eksempler på vildt fine ting, som burde ud og leve i nogens hjem, og ikke stå og kede sig hos os. Besøg butikken og find de mange fine ting – De fleste ting findes både i butikken og online.
 
MEEEN … en del ting findes ikke online, og kan kun ses og købes i butikken. (Da vi ofte ikke opretter ting, som vi kun forventer at få ind én gang). Så vores butik er helt sikkert et besøg værd!
 
Husk vi var weekend åbent denne weekend lørdag og søndag 11-15.
Se mere om vores åbningstider her
De fineste figurer fra spanske fabrikker (de fleste finder du ikke online).
Holmegaard Pallet mv.  (De meste findes ikke online)

Kommer du ikke lige forbi vores butik?

 Ud over de ”få” varer som kun vises i butikken, så har vi også over 14.000 forskellige varenumre vist online. Se bare med her!
Find mange andre fine ting på vores website

TIPS:

Ud over det, som du ser i vores butik, har vi et stort lager, som bl.a. omfatter 12 store 40 fods containere stuvende fulde med genbrugsguld. – Vi har pt. 340.000 stykker glas og porcelæn på lager.
 
Så alt i alt, trænger du til lidt fornyelse i dit hjem, elsker du bare genbrugsguld, mangler du en gaveide, så lad os hjælpe dig. – Vi står klar i butikken, eller køb online.
Godt nytår, og husk vi gør os umage med at give mere service, bedre varer, og et varmt og kærligt smil til alle vi møder på vores vej.
 
Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev. Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
Vi ønsker dig en dejlig dag.
 
De bedste hilsner
 
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
  Link til Facebook-side   Link til Instagram-profil   Link til YouTube-profil   Link til Pinterest-profil  
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark.Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark
Åbningstider