En ting er sikkert...
Se nyhedsbrevet i din browser
Hej læser
 
Nogle gange kan det være lidt svært med boligindretning. Der er altid nye trends at følge, farver og mønstre kan hurtigt komme til at mismatche, og så skal der selvfølgelig også tages højde for hvad rummet kan bærer.
 
En ting er dog altid sikkert, når det kommer til boligindretning...

Hvid går aldrig ud af stil!

Ja, jeg ved hvad du tænker... Hvid er da sådan en kedelig farve... - Men der tager du fejl! Hvid har faktisk rigtig mange gode fordele i dit hjem.
 
Foruden at passe til alt, så er hvid bare en tidløs farve, som har et utrolig rent og roligt udtryk. Hvid kan give et hjem en utrolig rummelighed, og egner sig derfor særdeles godt til f.eks. mindre rum. Og så er hvid rigtig god for lysstyrken i et rum, hvor hvide ting kan medvirke til at give et mere lyst udtryk i mørke omgivelser!
 
Omend store mængder hvid også kan blive for meget, er hvid en fantastisk fin tilføjelse til de fleste hjem. - Og hvad bedre end at tilføje det hvide gennem smukke figurer! Se bare med herneden for.
Eller se alle vores hvide figurer her
Se alle vores hvide figurer her
Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev. Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
Vi ønsker dig en dejlig dag og fortsat god sommer.
 
De bedste hilsner
 
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
  Link til Facebook-side   Link til Instagram-profil   Link til YouTube-profil   Link til Pinterest-profil  
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark.Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark
Åbningstider