De gemte skatte i Aladdins hule...
Se nyhedsbrevet i din browser
Hej læser
 
Vi har ryddet op i vores gemmere og har fundet så mange skatte, som fortjener et hjem. Derfor har vi lavet et mega fedt tilbudsrum. - Ja, det er jo nærmest en vaskeægte Aladdins hule!

Vi har weekendåbent d. 3. og 4. september

... og du kan godt glæde dig! For foruden at have åbent i vores butik, står vores nye tilbudsrum nemlig også klar til at modtage gæster. - Et besøg som absolut er turen værd!
 
Rummet er fyldt med spændende ting, lige fra stel til lampeskærme, og alt derimellem, og så til nogle virkelig gode tilbudspriser. Se bare nednefor, hvor du får et lille smugkig!
 
MEN... Disse gode tilbud kan kun købes ved besøg i butikken og der er begrænset lager! Så hvad venter du på? Vi glæder os til at se dig lørdag og søndag fra kl. 11:00 til 15:00!
Læs mere om oprydningssalget
Læs mere om vores åbningstider

Skal du bruge flere grunde til at besøge os?

Er tilbudsrummet ikke nok til at lokke dig til vores skønne domicil, så husk at vores butik også er fyldt med smukke ting til din indretning!
 
Vi har bl.a. en stor samling af stel, platter, porcelænsfigurer og meget andet, og her kan du være heldig at finde den helt særlige ting, som du har ledt efter længe!
Læs mere om oprydningssalget
Læs mere om vores åbningstider
Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev og vi glæder os til at se dig i butikken til en skøn weekend.
 
Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
Vi ønsker dig en dejlig dag.
 
De bedste hilsner
 
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
  Link til Facebook-side   Link til Instagram-profil   Link til YouTube-profil   Link til Pinterest-profil  
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark.Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark
Åbningstider