Vi har en overraskelse til dig...
Se nyhedsbrevet i din browser
Hej læser
 
Du har nok bemærket, at vi har været meget stille på det seneste. - Det er der faktisk en rigtig god forklaring på! For mens de fleste vi kender har holdt sommerferie, har vi knoklet på en lille overraskelse til dig...

Sig hej til vores nye website!

Vi er meget stolte over, at kunne præsentere vores nye website. På samme web-adresse som hidtil finder du nu et opfrisket design, med mange lækre funktioner og detaljer, som gør din online shoppingoplevelse hos os endnu bedre!
Se vores nye website her!
OBS! Husk vi nærmer os en weekend med åben butik! Den 6. og 7. august står vi klar til at tage imod dig på Løkkegravene 49, 5270 Odense N. Læs mere om vores åbningstider her.
Nyt website klar til brug

Din mening er vigtig for os

Vi vil derfor elske at modtage din feedback! Så send os gerne en mail på sb@dph-trading.dk med både ris, ros og eventuelle screendumps, fejl du opdager eller måske ting og funktioner du ville ønske der var mere af!

Der er lidt vej endnu...

Du kan allerede nu bruge vores nye website, hvor du stadig kan finde skønne og unikke ting, læse mere om DPH Tradings historie, få gode tilbud hvor du kan spare mindst 30%, samt få tips og ideer til din boligindretning.
 
Derudover introducerer vi nu flere nye muligheder. Du kan bl.a. oprette en bruger øverst i højre hjørne, som gør dine fremtidige indkøb nemmere og hurtigere. Blot tryk på login og vælg Opret kunde login og udfyld de nødvendige felter.
 
Få et nemmere overblik over de kunstnere og mærker du finder i vores webshop. Heriblandt finder du Bjørn Wiinblad, Dahl Jensen og Fanny Garde, samt Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl og Georg Jensen.
Se alle kunstnere her
Se alle mærker her
Du kan også nyde godt af vores nye og forbedret kundeservicefunktion, som gør det let at få hjælp og vejledning til alt fra levering, kvalitet og priser, til åbningstider og kontaktinformationer.
 
Men websiden er stadig under opbygning og derfor ikke færdig endnu! - Der kommer mere og du kan bl.a. se frem til:
  • En ønskeliste, hvori du kan samle de ting, som du drømmer om skal pryde dit hjem
  • En ny og forbedret venteliste, så du nemt kan skrive dig op til udsolgte varer
  • En re-designet salgskurv, som gør det nemmere at sende tilbud til os, hvis du ønsker at sælge
  • ... og meget, meget mere!
Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev og vi glæder os til at holde dig opdateret på de mange ting der stadig er i vente på vores nye website.
 
Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
Vi ønsker dig en dejlig dag og fortsat god sommer.
 
De bedste hilsner
 
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
  Link til Facebook-side   Link til Instagram-profil   Link til YouTube-profil   Link til Pinterest-profil  
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark.Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark
Åbningstider