Fra skrot til flot...
Se nyhedsbrevet online her!
 
Kære læser
Når du læser dette nyhedsbrev, er det måske fordi du faktisk er med på den nyeste trend. Vi har 50-års jubilæum i år, og det har aldrig været mere populært end det er netop nu at genbruge, købe brugt og genanvende.
 
I vores forretning mærker vi tydeligt den tendens og specielt de lidt yngre kunder, forstår virkelig de mange kvaliteter, der er ved at genbrug. 
Find både nye og brugte varer her!
I blandt vores varer finder du en del ting, som har været ude at bo hos private eller andre handlende, og er derfor ikke splinternye. Hvor mangle tidligere syntes, dette gjorde tingene mindre værd, er der idag mange, som specielt søger efter de gamle udgåede ting.
 

6 gode grunde til at købe brugt

1. Det er bæredygtigt!

Ja, det havde du nok selv gættet, men det gør det altså ikke mindre væsentligt.

At købe nyt er dårligt for miljøet. Vi skal spare på ressourcerne. For at reducere miljøbelastningen er det derfor oplagt, at vi er en del af den bæredygtige udvikling og køber genbrug. Dette er også grunden til, at vi genbruger papkasser og alt mulig andet emballage, når vi sender bestilte ordre.
 

2. Mange ting kan kun fås, hvis du køber genbrug

En stor del af det, du finder hos os, laves ikke længere. Det skyldes, at de kendte fabrkker gennem årerne har ladet mange varer udgå af produktion, fabrikker er ophørt, eller at de f.eks. er årsartikler, som jo decideret kun er produceret et enkelt år, som fx, årskrus, påskeæg, juleplatter, osv. 
Læs mere om årsartikler her!
 

3. Kvaliteten er ofte meget bedre på gamle ting

Der blev ofte brugt bedre materialer, og kælet mere for detaljen. - Ting blev ikke masseproduceret på samme måde, som de tit gør i dag. Det gør, at du ofte kan købe langt bedre kvalitet, som ikke bare er lavet af f.eks. plast, polyresin, osv., til meget billigere pris, hvis du vælger at købe genbrug!
 

4. En fantastisk sjæl

Historien/sjælen der følger med gamle ting er ofte fantastisk. At respektere vores forfædre og den værdi de lagde i deres håndværk, og at passe på og værdsætte det som generationer før os har værdsat og værnet om, giver så god mening. 
 

5. Når du køber genbrug, kan du ofte finde noget, som andre ikke har

Vi ser mange gengangere i folks boligindretninger. Men at bringe noget brugt eller antikt ind i hjemmet, opnår du noget helt særligt, og så undgår du at have det samme stående som dine venner, familiemedlemmer og naboer. 
 

6. At finde genbrugsguld er skattejagt for voksne

Der er noget fedt i at lede efter de gemte skatte. At gå på skattejagt var et stort hit til enhver børnefødselsdag. - Men hvis du spørger os, så kan børne-skattejagten sagtens byttes ud med voksen-skattejagt, hvor vi jager genbrugsguld istedet for slik og legetøj.
 
Det kræver tid, tålmodighed og til tider lidt kreativitet at gennemsøge genbrugsbutikker, isenkræmmer, loppemarkeder og antikvariater, men det er det hele værd, da du ofte får en masse for pengene!
 

Mangler du inspiration til at bringe nyt og gammelt sammen i boligindretningen?

Der er ingen tvivl om, at det kan være utrolig flot og charmerende at blande nyt og gammelt sammen. Dog er det ikke altid nemt at få det brugte og retro til at passe ind i en moderne indretning. At omdanne "skrot til flot" kan kræve lidt inspriation.

Heldgivis er der en masse inspiration til at mixe nye og gamle boligelementer. F.eks. har vi samlet en masse billeder på vores Pinterest og på vores website.
Find inspiration til boligen her!
 
 
Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev. Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
De bedste hilsner
 
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark. Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark
Åbningstider