Vi fejrer kvinderne...
Se nyhedsbrevet online her!
 
Kære læser
Hvert år den 8. marts markeres Kvindernes internationale kampdag rundt om på kloden. En dag der handler om rettigheder og de kvinder som gennem årene har kæmpet for dem. 
 
Om de kvinder, der har forandret, og stadig forandrer, verdenen, hvad end det er gennem lange historiske kampe eller gennem de mindre, men ligeså betydningsfulde, hverdagskampe. 
 

Vi fejrer kvinderne

I dag, på kvindernes internationale kampdag, fokuserer vi på at hylde kvinderne... Og hvorfor ikke gøre det med nogle fantastiske figurer og platter, der netop viser fantastiske kvinder og deres styrker. 
Find alle vores varer her!
 

53 mænd. 2 kvinder.

Sådan ser den danske række af regenter siden Gorm den Gamle ud. Med navne som Valdemar, Knud, Erik, Christian og Frederik har mændene skiftevis indtaget tronen op igennem historien.
 
De to gange regenten har båret en kvindes navn, har navnet været det samme: Margret(h)e.
 
Respekteret for deres kløgt og indsigt, er de to Magret(h)er en hyldest værd, og det kan bl.a. gøres med disse skønne platter.
 

Du fantastiske kvindekrop

En kvindekrop er bare vidunderlig og magisk med alle dens egenskaber og skønheder. Vi synes det er vigtigt at hylde vores kvindelighed og vores styrker. - Ikke mindst kvindekroppens mange forskellige former, størrelser og unikheder.

De hårdtarbejdende

En stor hyldest skal gå til de hårdtarbejdende kvinder. Dem der arbejder for dem selv, for deres nærmeste, for deres passioner og ambitioner. Dem der skubber grænserne og viser præcis hvad de består af, samtidig med at bane vejen for og inspirere andre, både nu og gennem historien.
 
Jeg har fundet nogle fantastiske figurer af kvinder, der er hårdtarbejdende, så vi husker på kvinders indsats, både som arbejdende, sportsudøvere og musikalske genier.
Find alle vores varer her!
 
 
Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev. Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
De bedste hilsner
 
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark. Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark
Åbningstider