Den sidste juleinspiration 
Se nyhedsbrevet online her!
 
Kære læser
 
De fleste af os kender følelsen af at være løbet tør for inspiration. Jeg har gennem årene samlet lidt borddæknings inspiration, som jeg vil dele med dig her. 

Få inspiration til at dække et smukt julebord

 
Der er mennesker derude, som er vildt keative, og som deler deres kreativitet med os på diverse sociale medier. Hver gang jeg finder en smuk bordopdækning, gemmer jeg den, så jeg kan finde den igen. 
 
Om du er til de klassiske blå-mønstede tallerkener, naturlige elementer eller måske ønsker et twist af rødt på bordet, kan du finde billeder til inspiration på vores Pinterest board om borddækning
 
Derudover har jeg samlet nogle billeder, bl.a. fra andre dygtige indretningsentusiaster, nedenfor i dette nyhedsbrev, som du også kan drage den sidste juleinspiration fra.
 
Hvis du får dækket et smukt julebord, og vil dele din kreativitet med os, vil jeg være dig dybt taknemmelig. Du kan blot sende os en besked over vores Facebook side
Find vores Pinterest board her!
 
Helena Lyth billede
Billeder af svenske Helena Lyth
Instagram: @helenalyth.se
Billede af Birthe Lie Christensen
Billede af danske Birthe Lie Christensen
Instagram: @birthelc
Find vores Pinterest board her!
 
Kontakt os
 
Med denne sidste juleinspiration vil vi ønske dig en rigtig god jul og et godt nytår! Vi ser frem til at bringe en masse ny inspiration og gode tilbud til dig på den anden side af julen.
 
Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev. Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
Vi ønsker dig en dejlig dag.
 
Med venlig hilsen
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark.Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark