Har du set...
Se nyhedsbrevet online her!
 
Kære læser
 
Royal Copenhagens samleartikler er klassikerer. De smukke figurer og motiver er for mange en del af en historisk og højt elsket tradition, der gennem generationer har prydet utallige hjem.
 
Men i år er samleartiklerne lidt anderledes... Det betyder, at juledråberne og juleklokkerne nu er væk. Istedet er et smukt juleornament blevet skabt og du kan nu nyde synet af en smuk, blå mejse, der hænger ned fra en kugle, præcist som man ville se på foderkuglerne om vinteren. 

Velkommen til...

 
Juleornamentet er dog ikke den eneste nye tilføjelse til Royal Copenhagen julelskeren. Vi kan også byde velkommen til julekonen! Julemandens Kone udgives for første gang i 2021 og ledsages af Årets Julemand, som har været udgivet hvert år siden 2001. - Hun er en virkelig fin tilføjelse til samlingen, og vil formentlig snart være udsolgt.
 
Du kan finde alle Royal Copenhagens jule samleartikler 2021 hos os og stadig nå at få dem hjem inden jul (så længe lager haves)!
Se alle Royal Copenhagen samlerartikler 2021 her!
 
Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl samlerartikler 2021
Royal Copenhagen julemand og jule kone 2021
Royal Copenhagen juleornament 2021

Royal Copenhagen 2021

Se alle Royal Copenhagen samlerartikler 2021 her!
 
 
Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev. Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
Vi ønsker dig en dejlig dag.
 
Med venlig hilsen
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark.Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark