Alt godt i glas 
Se nyhedsbrevet online her!
 
Kære læser
 

Har du nogensinde tænkt over, hvad glaskunst kan bidrage med i din bolig? For eksempel den fantastiske måde hvorpå figurer og vaser kan ændre karakter i takt med dagens lys? Eller det smukke lys en glaslampe eller et sæt sterainlys i glas kan sprede i din stue? For ikke at glemme refleksionerne i glasset der kan påvirke det omgivende miljø i smukke farver og mønstre?

 

Hos os er glasset altid halvt fyldt!

 
Glaskunt er til glæde for både børn og voksne, som hver især kan blive betraget af de smukke farver og former. Og så får du forresten også virkelig noget for pengene! Vi har samlet en lille del af vores store udvalg af glaskunst, så du kan finde inspiration til at bringe glas ind i din indretning - og så til uhørt lave priser!
 
Nysgerrig? Så se med nedenfor og lad de gode tilbud skinne igennem!
Du kan også se vores andre tilbud her!
Glas lysestager
Til trods for, at vi allerede har sendt dig et nyhedsbrev fuldt dedikeret til lys, mener vi alligevel at glaslysetager bør have deres eget lille afsnit. Glaslysestager kan nemlig noget helt specielt. De kan sprede lyset i rummet rigtig flot og unikt! 
 
Vi har herunder samlet nogle af vores smukke glaslysestager til nedsatte priser, så du, hvad end du er til fyrfadslys eller stagelys, kan bring de unikke reflektioner ind i din boligindretning.
 
Glasvaser
De er smukke, elegante og romantiske. Glasvaser går aldrig af mode. Dekorative i sig selv og brugbare til skønne blomster, kan glasvaser pynte rundt omkring i huset, og skabe ro og glæde i sindet.
 
Hos DPH producerer vi bl.a. vores egne mundblæste glaservaser, som skaber grund for et unikt blikfang i ethvert rum. Derfor har vi samlet et udvalg af vores smukke glasvaser, som du netop nu er på tilbud!
 
Glasskåle og glasfade
Glasskåle kan komme i mange forskellige størrelser, men har allt tilfældes at de både er funktionelle og dekorative. Med smukke farver og unikke mønstre bringer de liv i dit hjem til både hverdag og fest.
 
Om du søger en skål til frugt, salt, eller måske bare som dekoration, har vi nogle gode tilbud til dig, som du kan finde herunder!
 
Billige lamper fra DPH
Nogle gange er fyrfadslys bare ikke nok. For eksempel når du en aften sidder og nyder en god bog, eller når du står i køkkenet og forbereder dit næste måltid. Her har du brug for noget rigtig belysning og du skal da ikke snydes for at kunne få dette i glas også!
 
Hos DPH har vi lavet en række lamper med opal-glas, som smukt vil kunne lyse dine rum op! Og fordi vi ikke tror på, at pæne lamper absolut skal koste det hvide ud af øjnene, har vi prissat dem så du får mest muligt belysning for pengene. Og nu er de ovenikøbet også sat på tilbud!
 
Glasfigurer
Med deres unikke former og til tider sjove udtryk, kan glasfigurer være med til at skabe liv og glade dage i din boligindretning. Især når solens stråler rammer dem helt rigtigt, får du en fantastisk lysoplevelse i dit hjem og figurerne træder virkelig i karakter! 
 
Uanset hvilken figur du falder for, vil den blive beundret af mange og glasfigurerne er derfor også populære som gaveidéer. Derfor har vi udvalgt nogle af de glasfigurer, som du kan få til nedsat pris nu.
 
 

P.S. Fik du ikke nok?

Det sidste nyhedsbrev i denne serie udkommer i morgen!
 
I denne uge sender vi dig en række gode tilbud direkte til din virtuelle postkasse. Hver dag får du et nyt nyhedsbrev med 30 skønne nedsatte varer, som passer perfekt til både ejet hjem og gaveidéer! 
 
Kan du ikke vente?
Find alle vores gode tilbud her!
Kender du andre, som vil sætte pris på at modtage disse nyhedsbreve? Så er du meget velkommen til at dele denne mail med dem! 
Vi ønsker dig en dejlig dag.
 
Med venlig hilsen
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark.Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark
Åbningstider