Tiden flyver...
Se nyhedsbrevet online her!
 
Kære læser
 

Tiden flyver og lige om lidt skriver vi 1. december!

 
Den nye måned er begyndt og vi gør os klar til December med alle jule samleartiklerne! Skab den rette atmosfære af hygge og lad dit hjem blive pyntet op med nyheder fra Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl, Georg Jensen og Holmegaard.
 
Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl samlerartikler 2021
 

Royal Copenhagen 2021

Dette års jule samleartikler fra Royal Copenhagen er inspireret af haven og dens fugle. Samleariklerne er en anelse anderledes i år. Der er ingen juledråber og juleklokker, og årets platte har i stedet en tilhørende juleornament.
 
Dette års juleplatte motiv er designet af Allan Therkelsen, mens at årets juleplaquette er af Dag Samsund.
 
Årets julemand er i følgeskab af en julekone og et juletræ, alle designet af Sven Vestergaard.
 

Bing & Grondahl 2021

Den botaniske have i København er valgt som motivet for juleplatten 2021 fra Bing & Grøndahl. Den er designet af Dag Samsund
 
Bing & Grøndahls mors dag platte 2021 har et motiv af en genert rød pnada og dens unge. Den er designet af Allan Therkelsen
 
På dette års Barnets dag platte 2021 er vi i en hunde hårsalon, hvor en lille pige er godt i gang med at smukkesere sin hund, som allerede har fået en sløjfe i hårdet. Barnets dag platten er designet af Sven Vestergaard.
 

Georg Jensen 2021

Byd julen velkommen med stilfulde juledekorationer fra Georg Jensen. Udforsk julekollektionen og find dine favoritter blandt lyseholdere, juleophæng og meget mere klassisk julepynt.
 
Dette års design er af Sanne Lund Traberg.
 

Holmegaard 2021

Holmegaards julepynt er elsket og værdsat af mange. Det er traditionelt og innovativt på en og samme tid. Fokusset er naturligvis på glas, dekoreret med mange smukke julemotiver.
 
I år er designene af Jette Frölich og Ann-Sofi Romme.
 
 
Vi håber du har nydt indholdet i dette nyhedsbrev. Hvis du har en ven, nabo eller kollega, som du tror kunne være interesseret, er du velkommen til at dele mailen med dem!
Vi ønsker dig en dejlig dag.
 
Med venlig hilsen
DPH Trading
Lone Risager Therkelsen
(2.generation hos DPH)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du kan også se vores kæmpe udvalg af spændende ting, ny og gammelt, på
 
Vi sender primært med GLS. Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark.Ved køb for under kr. 999,- vil fragt blive tilføjet og præsenteret før betaling.
DPH Trading - Løkkegravene 49 - 5270 Odense N, Danmark